Grimaldi Educa
 
Què és?
En el seu compromís amb el món de l’ensenyament, el Grup Grimaldi ha organitzat en els darrers anys activitats formatives com concursos literaris i visites didàctiques als seus vaixells. A partir del curs 2011-2012 ha decidit llençar el projecte Grimaldi Educa per ampliar la seva oferta en el camp de la formació i oferir a la comunitat docent diverses propostes didàctiques que es desenvoluparan a bord dels seus vaixells durant els viatges a Itàlia, que representen un recurs educatiu concret per a professors.

Grimaldi Educa posarà a disposició dels docents continguts adaptats als dissenys curriculars dels diferents cicles d’educació, inclosos crèdits de síntesi per als alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO. A més, el projecte preveu dur a terme la formació dels docents oferint cursos relacionats amb les activitats que es desenvoluparan durant els viatges formatius, facilitant d’aquesta manera la tasca dels professors.

Les nostres propostes
Una proposta es dirigeix als alumnes de 4rt d’ESO i Batxillerat i preveu l’organització de viatges de fi de curs a Itàlia oferint als professors el valor afegit d’un viatge lúdic i a la vegada formatiu i cultural. L’altra està relacionada amb el desenvolupament de crèdits de síntesi. Grimaldi ofereix miniviatges a preus molt competitius d’aproximadament tres o quatre dies on Grimaldi, a través d’un monitor, organitzarà tallers a bord del ferri i visites a Roma (opcionals) per a què els alumnes puguin treballar de forma transversal els diversos conceptes relacionats amb el programa detallat a continuació.

Tant per als viatges de fi de curs com per als crèdits de síntesi, Grimaldi Educa proporcionarà als docents continguts relacionats amb la navegació i la història de la navegació, la cultura i el comerç a la Mediterrània, oceanografia i ecologia, sostenibilitat i medi ambient, els ferries de Grimaldi i les seves peculiaritats i el funcionament del port de Barcelona i la seva logística. A més a més, la companyia presentarà als alumnes la possibilitat de visitar els punts més interessants del vaixell i el seu funcionament.

Un any més Grimaldi organitza visites didàctiques als seus moderns “cruise ferries” ancorats al port de Barcelona tots els dilluns. Aquestes visites estan dissenyades per a alumnes dels diversos cicles d’ensenyament, des de Primària fins a Batxillerat.

Més informació: 902 531 333 - educa@grimaldilogistica.com